VERSTERKING REDACTIE GEZOCHT

De Vereniging Pelgrimswegen naar Rome kent een groot aantal publicaties. Die zijn allemaal van groot belang voor de kerntaken die de Vereniging zich heeft gesteld.

meer lezen

 


De grijze icoontjes op de website

door Luc Gregoir

De website bevat veel informatie. Daarom is het niet altijd eenvoudig je weg te vinden naar de informatie die je zoekt. Om je te helpen zijn er een aantal icoontjes die je kunnen brengen naar waar je wilt zijn. Handig is dat ze in de hoofding  staan en dus op iedere pagina zichtbaar zijn.

De agenda. Hier krijg je een overzicht waar je kunt inzoomen op een evenement om de details te bekijken meer lezen


Oproep lezersbijdrage OMNES

O P R O E P   L E Z E R S B I J D R A G E

MUZIEK EN PELGRIMEREN

Het komende najaarsnummer van OMNES staat in het teken van het thema    MUZIEK. Dat geldt ook voor de jaarlijkse ontmoetingsdag van onze vereniging in november. meer lezen


Huiskamer-coördinatoren gezocht

door Fred Vliegen

Wil jij de Vereniging Pelgrimswegen naar Rome helpen en ook andere wandelaars en fietsers ontmoeten? Dan is het huiskamerproject een uitgelezen kans voor je.
Velen hebben van ons zijn de afgelopen maanden weer op pad geweest. meer lezen

 


Ook al aangekomen?

Het is een goed jaar voor pelgrims, per fiets en te voet.

Daarom is ook de lijst van pelgrims onderweg lang. Wie aangekomen is op het eindpunt of de route voor dit jaar heeft afgelegd komt thuis en heeft dan weer een ander perspectief.  meer lezen

 


Opzeggen lidmaatschap

In de herfst begint de ledenadministratie met de voorbereiding van  de inning van de contributies. Als je je lidmaatschap in 2020 niet wilt verlengen, vragen wij om voor 1 december op te zeggen, anders wordt het lidmaatschap automatisch met 1 jaar verlengd. Opzeggen kan via de website met deze link.