Voorjaarsbeurzen: Fiets- en Wandelbeurs in Gent en Utrecht op resp. 2 en 3 februari 2019 en op 1,2 en 3 maart 2019. Het pelgrimspaviljoen in de Jaarbeurs in Utrecht krijgt een geheel nieuwe opzet. Reden om vooral te gaan. Vroeg-inschrijvers krijgen weer korting. Houd dus de website in de gaten.

Wil je met onze vereniging op de beurs staan? Je bent van harte welkom. Coördinatie België Luc Gregoir en Nederland Cor Kouwenhoven.


12 oktober tot 3 februari : Tentoonstelling over relieken in het Museum Catharijneconvent Utrecht


 

Lezingen van Vier Vrije Voeten:

18 januari in Arnhem bij het NIVON over pelgrimage naar Rome

30 januari in ’s-Gravenmoer en ’s avonds in Heusden (beide N.Br.) over pelgrimage naar Rome

28 maart in Zweeloo (Dr.) over de Oekumenische Pilgerweg

14 april in Oss over pelgrimage naar Rome

Informatie en aanmelden via de site. Verenigingen of biebs die nog een lezing willen laten houden vóór 16 april 2019 kunnen zich aanmelden via de site. De lezingen zijn gratis.


OPROEP * LEZERSBIJDRAGE * OPROEP

Welk voorwerp mag absoluut niet ontbreken in jouw rugzak of fietstas?

De wandelboekjes van Titia bijvoorbeeld

Bijna elke pelgrim (of ze nou wandelaar is of fietser) heeft een voorwerp bij zich dat hem buitengewoon dierbaar is. Een voorwerp zonder welke de tocht minder waarde heeft. Dat kan natuurlijk een smartphone of een stok zijn, een waterfles of aantekenboekje. Maar het kan ook iets heel persoonlijks zijn, een talisman, een foto van een dierbare of een andere speciale herinnering.

HEB JIJ OOK ZO’N VOORWERP DAT EEN SPECIALE PLEK

INNEEMT IN JOUW REISBAGAGE? LAAT HET ONS WETEN!

Schrijf een verhaal over jouw dierbare reisattribuut en stuur het (zo mogelijk met foto) naar redactie@pelgrimswegen.nl.

Je mag natuurlijk ook alleen een foto sturen; dan graag met korte omschrijving.